Modis и IPT стартират “Fullstack React, Express and TypeScript” академия през месец октомври


Модис България в партньорство с IPT – Intellectual Products & Technologies стартират “Fullstack React, Express and TypeScript” академия през месец октомври 2021.

ReactJS е може би най-популярната JavaScript библиотека за изграждане на Single Page Applications (SPA) с над 10 милиона реални внедрявания, използвана в 44.76% от Top10K най-големите уеб сайтове в света според BuiltWith. Академията е чудесен шанс да навлезете в дълбочина в разработката на съвременни, функционално-ориентирани компоненти и приложения с ReactJS, както и да ги интегрирате във fullstack ТypeScript проекти. Лектори в академията са Траян Илиев от IPT, както и водещи разработчици от Модис, които ще споделят своя опит.

Академията е предназначена за начинаещи и средно напреднали програмисти с базови познания в уеб стандартите (HTTP, REST, CORS и др.) и практически опит с HTML, CSS и JavaScript. Процесът по кандидатстване се извършва изцяло онлайн, като включва кратък входен тест и практическа задача.

Ако проявявате интерес, можете да получите информация и да кандидатствате на сайта на академията: https://modisacademy.com

За информация относно тренингите на IPT, можете да се свържете с нас на: office@iproduct.org